torsdag 9 februari 2012

Källaren

Då kollar vi in källaren, tvrum med en halvfärdig biblioteksdel, öppen spis och min fina gamla gungstol. Vi hittar matkällaren som också är illgul och full med skit, som ska bort innan det blir vinkällare! I det gröna rummet förvarar vi diverse. Bakom gardinerna ska det sättas hyllor och ordnas förvaring och rummet ska bli ett smart förvarings- och pysselrum. Sedan har vi tvättstugan och bastun. Missa inte de gula färgerna samt det berömda fiskrenset i duschen!


2 kommentarer:

  1. Hahaha, men du, fiskrenset, det är ju så fult så att det är kult ju!!! ;)
    Apropå kult, gult är ju kult, åtminstone i små doser, men de som bodde där innan var kanske liiiiiite för förtjusta i gult, eller?
    Men det kunde varit värre, det kunde varit rosa/persikofärgat (mina hatfärger, sorry om du älskar dem, höhö), vilket öde att bo i ett rosa hem...

    Såg på TV hur de målade en tägelvägg/öppenspis i en gillestuga kritvit och använde en massa fina färger i kuddar mm, DET hade jag gjort i gillestugan! Vilket lyft med vit mur och vit vägg (furun) och kanske en svindyr tapet "någonstans".... ÅÅÅÅÅåå vad fint det skulle kunna bli, tänk att sitta där och mysa!

    Jag tittade ju på huset när det låt ute på Internet, men jag tycker att det ser större ut nu...!? Konstigt!

    SvaraRadera
  2. Jag kan säga dig Marit att jag nog ska jaga väck detta gula illa kvickt! Måste bara lugna mig med allt annat jag handla så att jag har råd :)vad det gäller teglet så får vi se, lite passar det med de mörka hyllorna att ha det mörkt, men vi ska känna in noga och låta det vara ett tag.. så man inte ångrar sig! Men det behövs allt ordnas, resten med. Träet på väggarna ner, det vita måste målas om och som du sägerm en fondvägg vore fint!! Men som sagt... måste nog vinna lite pengar först, alternativt vänta tills jag har råd ;)

    SvaraRadera