torsdag 9 februari 2012

I min enkla boning

Marit har också efterfrågat foton på mitt hem då. Det kommer här, massor av dem. De är tagna rakt av, inget städ är utfört innan utan detta är den råa sanningen. Välkommen in! På första fotot är jag ute. Dålig ljus, men ja. Det är årstidens fel. Sedan går vi in i hallen. Kikar in på den berömda toan. Tar en titt på hallen sett från vardagsrummet! Därefter tar vi en nära titt på trappan. Sedan kikar vi från hallen och in i köket. Runt hörnet hittar vi köksbordet. Vi ser det från två håll. Sedan snurrar vi och kollar in resten av köket, mot vardagsrummet! Sedan byter vi vinkel och står i vardagsrummet! Därifrån hittar vi burspråket, soffan och mycket golv. Det var markplan! Nästa våning kommer i nästa inlägg. Välkomna tillbaka!




2 kommentarer:

  1. Men vilka YTOR!!!
    Och vilka fönster!!!
    Och vilket burspråk!!! !!! !!!
    (FÖRLÅT)
    Den berömda/beryktade toan är ju inget för mig och MIN "lilla" rumpa, jag hade garanterat fastnat! :( Men det övriga: VILL HA!

    PS: om detta är den "råa sanningen", då skulle du se hur det ser ut hos oss nu på 4:de veckan... jag blir tårögd bara jag tänker på det, det är TOTALT KAOS!
    *SUCK*

    SvaraRadera
  2. Hahaha :) Allt har sin tid! Ditt kaos blir snart fint och mitt bröte håller så sakteliga på att ordna till sig med... det gäller att ha tålamod!

    SvaraRadera