torsdag 9 februari 2012

Är väl inte sämre än att man lyder

Hej igen alla barn.

Jag har inte dött. Inte vad jag vet. Jag vet inte riktigt vad jag gjort, men det jag vet är att jag inte har bloggat! Så.

Tanten efterfrågar foton på mitt hem. Hon ska få det. Ikväll tänker jag. Just nu är jag ju på jobbet och hur mycket tid jag än spenderar här, känns det motigt att kalla det mitt hem.
Istället tänkte jag visa vad jag håller på att buda på på Tradera för stunden. Ni skådar en väggdekor som ska upp på min lilla toa, den som är illgul på väggar och på plastmattan på golvet, med illröd toasits! Ja, och så har jag ju köpt en lika illröd lurvig rund matta, mest för att hålla mig till temat. Nåväl.

Jag budar också på denna rosa Hilfiger-plånka och denna gröna tulpanvas:


1 kommentar:

  1. Hehe, som du vet så är tantens od lag, så du MÅSTE visa lite flera bilder! fast det är klart, jag skall inte stressa dig i onödan, det dög ju faktiskt (ganska) bra med de du visade i telefonen när du var här!
    Tack för besöket, glömde ju säga det! :( Vi åkte till IKEA ett par timmar senare för att betala köket, men såg aldrig er, ni hade tydligen hunnit vidare!?
    Simma lugnt och lycka till med budgivningen! Jag tycker själv att jag har fyndat bra på Tradera sista tiden, bla fullt fungerande kobratelefon för 310:- MÅSTE ju ha en sådan i mitt nya kök...
    Kram.

    SvaraRadera