torsdag 13 januari 2011

tacopaj

Idag tror jag att jag ska laga tacopaj till middag och matlåda. Det är gott och man kan enkelt göra det utan pajdeg vilket ju för tillfället uppskattas. Jag ska bara skramla fram tacokrydda och lite paprika så ska väl den saken vara biff. Har hört att sådant finns i affären så det får väl bli en tur iväg.

Idag har jag börjat jobba med nya saker. Eftersom det aldrig är nån som fattar vad jag jobbar med så ska jag berätta det nu, innan jag går in på detaljer.Alltså:

Jag jobbar på ett företag som heter IDC West Sweden. Det är Skaraborgs utvecklingsbolag för industrin, vilket helt logiskt betyder att vi driver insatser för att stärka industrin i Skaraborg. Detta görs genom olika projekt och metoder.
Från februari 2009 har jag arbetat med att försöka korta vägen mellan högskola och näringsliv, genom ett projekt som heter Mission 24. Det projektet löpte dock ut vid årsskiftet, så i somras började man planera min och min kollega Hannas övergång till andra insatser, vilket ledde till att vi gick från 100% var, till 50% var i Mission 24, och anställde en tjej till som tog över och backade upp oss.
Det nya projektet vi började arbetade med på resterande 50% heter Fordon och Framtid och i det lägger jag fortfarande 50% av min tid, men nu sedan årsskiftet lägger jag alltså inte längre den andra halvan i Mission 24, utan i något som heter Attiydsförändringsarbete. Det arbetet har jag börjat med idag och jag tror det kommer bli skitroligt! Det gäller bara att lista ut vad, när, hur, varför saker ska göras. Och det är upp till mig att välja... Kul, eller hur!

1 kommentar:

  1. *FNISS*
    Flåt, jag fattar FORTFARANDE INGET, men det LÅTER komplicerat!!!
    ÖH, paj utan pajdeg? HUR gör du då?
    *nyfiken*
    Kram

    SvaraRadera